X

Dienstverlening

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:
06-83250650

info@hondsrugrisicomanagement.nl

De dienstverlening van Hondsrug Risicomanagement bestaat uit een drietal onderdelen.

Risicomanagement

Hondsrug Risicomanagement is een risicomanager pur sang. We beschikken dan ook over een vergunning om te adviseren over en te bemiddelen in financiële producten en diensten van diverse aanbieders op het gebied van schadeverzekeringen. Hoe wij samen met u uw risico’s kunnen managen leest u bij werkwijze.

Second opinion

Ook kunt u bij ons terecht voor een second opinion. Wij analyseren uw huidige verzekeringspakket en geven u advies over de optimalisatie ervan. Wij adviseren u een verzekering aan te passen, over te sluiten, te beëindigen of juist bij te sluiten. Hondsrug Risicomanagement zorgt ervoor dat uw polissen leesbaar zijn en de clausuleringen werkbaar. Zo weet iedereen waar hij aan toe is.

Interim

Onze interim werkzaamheden zijn met name gericht op verzekeraars, banken en assurantiekantoren die tijdelijk extra capaciteit nodig hebben voor hun administratie.  Bijvoorbeeld bij de overname of conversie van een assurantie portefeuille, het completeren van dossiers en bij piek-belasting tijdens prolongaties. Wij helpen u graag en zijn ook beschikbaar voor kortdurende opdrachten.

Vanuit risicomanagement en second opinion zien wij dat verzekeringen lang niet altijd de oplossing zijn om een risico te managen. Toch kun je bepaalde risico’s als ondernemer gewoonweg niet zelf dragen: één aansprakelijkheidsclaim of brandschade kan het einde van uw onderneming betekenen. Daarom bieden wij verzekeringen voor uw bedrijf, uw medewerkers en uzelf.

icon1

Uw Bedrijf

Hondsrug Risicomanagement biedt een breed scala aan mogelijkheden om uw bedrijfsrisico’s af te dekken. Met verzekeringen voor aansprakelijkheid, uw wagenpark, transport, uw onroerend goed, uw productiemiddelen, computers en cyberrisico’s, bedrijfsstilstand en uw debiteuren.

icon3

Uw Medewerkers

Hondsrug Risicomanagement biedt een aantrekkelijk pakket employee benefits ter ondersteuning van de continuïteit van uw onderneming. Juist voor de huidige arbeidsmarkt leveren wij mooie oplossingen.

Te denken valt hierbij aan:

  • Ziekteverzuimverzekering
  • Collectieve ongevallenverzekering
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering (aanvullend)
  • WIA en WGA oplossingen
  • Collectieve zorgverzekering
icon2

Uzelf

Voor de DGA of zelfstandige ondernemer heeft Hondsrug Risicomanagement perfecte scenario’s van start tot overname. Met accenten op alle gebieden, denk hierbij ook aan de overname of verkoop van uw bedrijf. Fiscaal en juridisch in één keer goed geregeld en blijvend flexibel.

Oplossingen kunnen zijn:

  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Ongevallenverzekering
  • Compagnonverzekering
  • Key Man Polis

U treft bewust geen uitputtende opsomming van soorten verzekeringen aan, omdat het de kunst is om maatwerk te leveren. Of het nu gaat om uw bedrijf, uw medewerkers, of uzelf.

Partners

Dankzij de samenwerking met meerdere partners op het gebied voor taxaties, levensverzekeringen, hypotheken en pensioenadvies, kan Hondsrug Risicomanagement u op een breed terrein adviseren. Dus heeft u vragen over bovengenoemde onderwerpen laat het ons weten wij brengen u graag in contact met onze partners.